Meget Bourgogne-agtig næse med oxiderede noter af mandelsmør, ristede paranødder, osteskorpe og en udpræget musk, som dominerer. Det er en reduktiv stil med flint og stegt kål, som får tankerne hen på Meursault eller Puligny Montrachet. Desuden får man en volatil syre af let kombucha.
Bourgogne-tendensen bakkes op af et fadpræg med toast og blid saltkaramel, som feder duften op. Der er ikke meget autolyse i næsen, hvilket får den til at minde om Champagne i naturvinsgenren. Musken hænger igen ved og giver en oxideret Pinot Gris-association.
Moussen er eksplosiv med små, blide og skummende bobler. Smagen domineres af citrus og blidt, cremet fad af saltkaramel og toast. Frugten er forsigtig på en meget sofistikeret måde, hvor en helt naturlig modenhed indhylles i cremet fad. Fadet er næsten for dominerende i denne cuvée.
Vinen er tør med skummende mousse, eleveret syre og moderat alkohol.
Meget stålsat og gemmeværdig stil, som ikke følger den klassiske champagne-karakter med nedfaldsæbler fra acetaldehyd og gæret, briochedomineret autolyse.