Superkompleks og spændende næse, som bærer et naturvinspræg. Her får man aromaer af bananskræl, kombucha og en dyb karbonisk karakter af pærevingummi og syrener. Flot og meget ekspressiv næse, som nærmest har en Beaujolais-agtig minimal intervention-karakter.
Smagen er minde intens, men dog elegant og tilbagelænet, hvor man finder mange af de samme noter fra næsen. Lettere oxideret, karbonisk frugt og floralitet dominerer, hvor den volatile syre er mere forduftet. Dette er dog ærgerligt, da vingummifrugten får lov til at træde lidt for meget frem og give vinen en lidt koldgæret og ordinær frugtprofil. Det er dog stadig en spændende og halvvild vin, som sagtens kan imponere selv de mest konservative vindrikkere. Afslutningen er lang, hvor man efterlades med en fornemmelse i svælget af halvoxideret frugt.
Vinen er tør med eleveret syre og alkohol samt fyldig krop. Man finder også en lille snert fenolisk bitterhed i form af en meget let udtørrende, tannisk fornemmelse i ganen.
Anderledes orangevin, som læner sig mere over i konsumvinsgenren. Derfor et rigtig godt sted at starte, hvis man vil prøve kræfter med de vildere og mere smagfulde skindkontaktshvidvine.