Bag om WineManual

Vi er to vinnørder i slut-20’erne og bosat i København. Siden vi mødtes i gymnasiet, har vi sammen studeret og smagt vin i stor stil. 

Emil Donkild Jakobsen 

Uddannet jurist ved Københavns Universitet, hvor han i 2013 startede en af Det Juridiske Fakultets største studenterorganisationer, Juridisk VinKlub. En vinklub for de studerende, som i Emils tid som formand afholdt mere end 50 smagninger, hvor han bl.a. selv underviste og holdt oplæg om vinene. Det er især vinene fra Châteauneuf-du-Pape, som præger Emils private vinsamling.

Alexander Page 

Med sin interesse for medieproduktion driver Alexander i dag virksomheden, Page Bros. Productions, hvor han producerer video- og lydproduktioner til musikbranchen. Derudover turnerer han Europa tyndt som rockmusiker. I sin fritid graver han sig ned i vinens verden og afholder nørdede blindsmagninger. Alexander er især glad for Bordeaux, Piemonte og andre vine med burgundisk karakter.

 

 

Bag om WineManual

Vi er to vinnørder på 25 år og bosat i København. Siden vi mødtes i gymnasiet, har vi sammen studeret og smagt vin i stor stil. 

 

Emil Donkild Jakobsen 

Uddannet jurist ved Københavns Universitet, hvor han i 2013 startede en af Det Juridiske Fakultets største studenterorganisationer, Juridisk VinKlub. En vinklub for de studerende, som i Emils tid som formand afholdt mere end 50 smagninger, hvor han bl.a. selv underviste og holdt oplæg om vinene. Det er især vinene fra Châteauneuf du Pape, som præger Emils private vinsamling.

Alexander Page 

Med sin interesse for medieproduktion driver Alexander i dag virksomheden Page Bros. Productions, hvor han producerer video- og lydproduktioner til musikbranchen. Derudover turnerer han Europa tyndt som rockmusiker. I sin fritid beskæftiger han sig især med vin og deltager i private smagninger, samt skriver udførlige anmeldelser på Vivino. Alexander har en stor kærlighed for Bordeaux.