Øjeblikkelige Beaujolais-vibes med slikket jordbærkoldskål og helklasenoter af grøn rabarber og peber. Sort og rød frugt dominerer sammen med overraskende, lette pyraziner i form af solbærbusk. Underliggende finder man desværre et usofistikeret fadpræg af savsmuld og harsk flødekaramel, som skygger for elegancen, og giver et udtryk af billig Primitivo eller Central Valley Zinfandel.
Paletten har en flot luftighed samtidig med, at den har en fylde i frugten. En fin sammensmeltning af skovbær og bagt frugt harmonerer fint med let volatil syre og et mere afdæmpet fad. I afslutningen hænger kombucha-noter ved og skaber en syrnet fornemmelse i svælget.
Vinen er tør med moderat og let krop, eleveret syre, moderat alkohol og lave tanniner.
Interessant vin, som skiller sig ud fra mængderne af fransk karbonisk, helklasevin ved at spille mere på spansk typicitet fra middelhavskysten, hvor moden frugt, karamelfad og krydderi dominerer.