Frisk version af Pinot Gris med et koldgæret udtryk, som dog peppes op af en meget subtil oxidation, der frembringer dyb, tropisk frugt sammen med en cremet sur lie karakter. Glem alt om Alsace og tænk mere ovre i en solmoden og saftig Pinot Grigio-stil. Her har varmen fra Baden virkelig sørget for at frembringe en læskende stil, som dog virker en anelse for voluminøs for denne generisk koldgærede fremstillingsmetode.
Man fornemmer desuden honning, safitige ferskener og blide rucolanoter.
I smagen får man en blid ankomst, som åbner sig op på midterpaletten, hvor den igen flader ud i en forfriskende, syrlig afslutning.
Væk er den tropiske fedme, som i stedet erstattes af syrligere stenfrugter, grønne æbler og citron. Der sker dog ikke meget mere i smagen, som savner dybde, kant og kompleksitet.
Vinen er tør med moderat krop og alkohol samt eleveret syre.
Upersonlig og ordinær vin, som ikke opildner til stor analyse.